ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Бенефіс Постолатьєва в Овручі

Перша гра 1/8 фіналу кубку Небесної Сотні відбувалася в далекому Овручі на поганому по якості полі, але умови були для всіх однакові. До гри підійшли майже в оптимальному складі і о 15-00 пролунав свисток, про початок гри, наперед забігаючи – бригада арбітрів відсудила бездоганно. Перші хвилин 15 були дуже сумбурні і проходили в основному в боротьбі з полем і відскоком м”яча, як раз в цей час ми пропустили атаку суперника, але її нейтралізував воротар Крикнін у якого потім серйозної роботи майже не було. Потім ініціатива поступово перейшла до нас. Ми грали абсолютно просто, роблячи стрімкі проходи по флангам, ліву бровку бороздили Андрейчіков і Савчук, праву Журба та Костенко, а також прості “заброси” на Постолатьєва, який постійно вигравав боротьбу у захисників як зверху так і внизу, центром півзахисту деригували брати Крайові та Шупик, а центр захисту кували Адаменко та Весельський. Постійні рейди і подачі в штрафну не давали спокою захисникам і воротарю суперника. Після бездоганної діагоналі через все поле Адаменко вивів Постолатьєва віч-на-віч з воротарем і Максим красивим обвідним ударом відкрив рахунок. Протягом десяти хвилин Постолатьєв мав робити хеттрик, але в першому випадку після прориву і подачі Костенка він поцілив у перекладину, в іншому моменті виграв забіг у всіх, але вдарив не сильно, м”яч з лінії воріт виніс захисник. Ці моменти напевне не на жарт розізлили Максима. Суперник майже не доходив до володінь Крикніна, а якщо і мав такий намір, то наші захисники швидко гасили небезпеку. В нас також мали забивати Весельський і Шупик, але їм забракло везіння. Після черговго кутового, Крайовий Микола подає – Постолатьєв забиває. Перший тайм так і завершився 2 – 0.
На другий тайм вийшли налаштовані на бій і знову розпочали штурмувати ворота суперника, але дещо забракло майстерності і везіння. Але в середині тайму Андрейчіков робить рейд зліва, залишаючи позаду декількох суперників і робить простріл вздовж воріт і Постолатьєв замкнув його і поставив остаточний рахунок 3 – 0. Після цього було зроблено ряд замін. але малюнок гри не змінився, на заміни вийшли Доронін, Желізняк, Глущенко Сергій та Олександ, Коваль Василь, Мельниченко Дмитро, ми постійно створювали небезпечні моменти і недавали створювати їх супернику і впевнено довели гру до  завершення.

Хочемо подякувати відділу сім’ї, молоді та спорту Радомишльської Державної Адміністрації та особисто Гончаренко Олегу Валентиновичу, за фінансову допомогу в організації виї”зду команди та вболівальників на матч 1/8 фіналу кубка області з футболу в Овруч!