ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Неочікуваний розгром над Авангардом

На матч з Авангардом очікували з нетерпінням вболівальники однієї і іншої команди, новоградська торсида чекала на реванш після поразки в першому колі, а ставецька – перемоги для подальшої боротьби за призові місця. Всі думали, що гра буде напруженою і безклмпромісною, адже в перерві між першим і другим колом Авангард поповнило багато досвідчених і кваліфікованих виконавців. В день зустрічі на полі бою стояла прекрасна погода задля футбольного дійства. Після гімну, капітани вдарили дружньо по руках, суддя дав свисток і розпочався бій. Початок гри був за Авангардівцями, вони були дещо активніші, особливо лівий фланг, потім ми перевели більш гру до наших ніг і після прекрасної предачі з кутового від Миколи Крайового, відірвавшись від захисників і ударом головою в ближній кут відкрив рахунок. Авангардівці могли відігратись, після зрізки від Весельського нападаючий мав шанс, але в боротьбі з захисниками пробив мимо рамки. Через 10 хвилин від першого голу Андрейчіков накручує захисників і робить бездоганну передачу на Крайового Миколу, який в падінні головою подвоює рахунок. Третій гол також не заcтавив довго себе чекати, Роман Журба котить в вільну зону на Желізняка і Влад впевнено доводить рахунок до розгромного. Після цього гра дещо заспокоїлась і новоградці могли скоротити рахунок, спочатку Крикнін ліквідує вихід один в один, але настирний нападаючий добиває м*яч у напрямку воріт, де всіх підстрахував Весельський. А вже крапку в першому таймі поставив Постолатьєв Після прострілу з флангу замкнув передачу і відправив команди відпочивати.

В другому таймі Авангардівці отримали шанс знову відквитати м*яч цього разу з пенальті, але Крикнін Іван відбиває пенальті ногами, а потім в стрибку завишший м*яч відбиває на кутовий. Після чого Постолатьєв запускає довгу діагональ на Шупіка і Євген не вагаючись оформлює дубль і іде відпочивати. В другому таймі суперник мав ще кілька небезпечних моментів для взяття воріт, але вони були не влучними на завершальній стадії або Крикнін Іван ліквідував загрози. Натомість в нас міг забити Глущенко Сергій після передачі Зборовського не влучив в ворота, потім Мельниченко виводить Зборовського віч на віч з воротарем, але воротар відбиває удар, той же Зборовський підбирає і асистує Глущенко Сергію, який за допомогою захисника вколочує шостий м*яч, через декілька хвилин знову Зборовський виступає в ролі асистента, але вже Воротинцеву, який забиває сьомий гол. Ще міг відзначитись Гончаренко, який прицільно пробив, але влучив у стійку з дальньої відстані.

Впевнена перемога, яка подарувала радість нашим вболівальникам, але слід зазначити, що авангардівці достойно грали і могли відквитати кілька м*ячів, бажаємо їм удачі в наступних іграх, а нас чекають два надскладних виїзди.