ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Одні не хотіли, інші не могли

Матч відповідь кубку Небесної Сотні після нашої перемоги в першому матчі з рахунком 6-0 перетворився на просту формальність. Після виходу команд на поле боротьба в основному точилася в центрі поля без зливи небезпечних моментів. Ми впевнено засушили гру. Єдиний гол в зустрічі забив Євген Шупик в середині першого тайму після діагоналі від Владислава Весельського, Євген прийняв м”яч і другим дотиком відправив його в ворота. Ближче до кінця першого тайму ми могли подвоїти перевагу, але після навісу від Миколи Крайового головою м”яч підрізав Євген Шупик, але той влучив у поперечину, на добиванні Владислав Весельський влучив у воротаря.

Другий тайм так як і перший точився в основному в центрі поля, коростенці мали зрівнювати рахунок, але з вигідної позиції нападаючий не влучив в ворота при виході один в один, також не був влучний удар після навісу.

А вже в кінці гри показав свою слабкість і неврівноваженість гравець МАЛу, який навмисне, відверто і підло, наступив, що сили на ногу Роману Журбі, але суддя цього не замітив, так як дивився в іншу сторону. Гравець Малу показав, що він не чоловік , а тільки його тінь та відлуння – цей момент зафіксовано на відео.