ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Переміг той, у кого було більше бажання

Чергове випробування нас очікувало в Коростені, де нас чекав напружений і бойовий двобій з тамтешнім СК Коростень, який мав гарний настрій після впевнених перемог над Малом і Городницею. Але і ми їхали в хорошому настрої після чудової серії перемог, але нажаль розслабились і не зуміли як потрібно, налаштуватись на гру. Суперник навпаки налаштувався як ніколи і мав велике бажання взяти реванш за поразку в кубку. Перший небезпечний момент був у господарів, після флангової передачі на дальню стійку, мав непоганий момент нападаючий, але змарнував його. Початок був за господарями, вони грали активніше і старались загострювати гру, натомість ми проснулись ближче до хвилини 15 і розпочали розвивати свої наступальні дії. Хороші моменти мали Шупик, Постолатьєв, Крайовий Микола, але всі вони успішно їх змарнували, одного разу забив Постолатьєв, але рефері зафіксував офсайд, іншого разу звбив Желізняк, але суддя угледів сумнівне порушення правил зі сторони Шупика. А в кінці тайму ми пропустили разючу контратаку, яка увіначалась голом в роздягальню.
Другий тайм розпочався з контатаки суперника, нападаючий, який порушуючи правила відтіснив захисника і відпасув в штрафний майданчик, передачу успішно замкнули подвоївши рахунок. Після цього гра була на зустрічних курсах, могли забивати як ми так і господарі, а також з великою кількістю порушень правил і затягуванням часу суперником. Але як, кажуть переможця не судять, переміг той хто більше цього хотів.
Перше коло ми закінчили на другому місці, це непоганий результат, але він міг бути кращим, налаштовуємось на друге коло, яке буде набагато тяжчим чим перше.
Велике дякуємо вболівальникам за підтримку!!!