ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Перший в історії Суперкубок ЖОФФ НАШ!!!

Кожна з команд підходила по-різному до фінального бою, суперник на коні, адже в першому матчі куьку вони перемогли, а ми дещо пригнічен поразкою. Ця гра повинна була показати: чи забули ми поразку від Фортуни і встали з колін чи ні?

Щодо гри, то перший тай пройшов в невисокому темпі, в основному гра точилася в центрі з деякою перевагою суперника у якого було декілька напівмоментів, по-справжньому Іван Крикнін в гру не вступав, натомість ми практично не турбували воротаря суперника, окрім декількох стандартів.
Другий тайм розпочався звавіше з нашої сторони, ми пішли в більш високий пресинг, а четвірка, яка цементувала захист (Савчук-Пустовіт-Дудар-Ткачук) підтянулась вище до півзахисту (Постолатьв-Крайовий(Зенченко)-Клименко-Ярощук-Бляхарський(Кужіль)) і діяли більш компактно і агрессивно, а в нападі був вільний пах (Шупік). Відкривати рахунок мав Ярощук, який по провому фланзі, отримавши розрізний пас, промчав і завдав потужного удару без шансів для форотаря. але м*яч полетів вище воріт.
Потім два шанси змарнував Постолатьєв, який не зміг пробити воротаря суперника. Не схибив Бляхарський якого вивели один в один з воротарем, Василь прийняв м*яч і вколотив його в сітку, відкривши рахунок на 77-й хвилині. Відразу могли і поплатитись після обрізки захисника, вдало на виході зіграв Крикнін скоротивши кут обстрілу і разом з партнерами ліквідували загрозу, і ще одну атаку пропустили в кінці матчу, але Іван був бездоганним. Вже в компенсований час міг остаточно хорнити суперника Шупік, але не влучив у рамку….а потім свисток, радість, емоції і святкування!!!
Дякуємо вболівальникам за підтримку!!