ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Тяжка і важлива перемога

На стартовий матч другого кола між Полісся Ставки і Фортуна Андрушівка очікувало широке коло футбольної спільноти області з нетерпінням, адже гра обіцяла бути цікавою і напруженою, по-перше Андрушівка хотіла взяти реванш за прикру поразку в першому колі, а по-друге значно підсилившись в перерві між першим і другим колом.

Після стартового свистка команди грали обережно, з оглядкою на захисні редути, територіальна перевага була на нашому боці, суперник більш діяв на контатаках. Після виконання штрафного Шупіком, суперник розгорнув стрімку контратаку і Павло Дацюк, прокинувши м*яч повз Івана Крікніна і оббігав його, але м*яч на шляху до пустих воріт Роман Адаменко спрямував поза межі поля, врятувавши від вірного голу – це був перший дзвіночок біля наших воріт. Після цього ми дещо схаменулись і почали проводити постійні набіги на ворота суперника, але безрезультатно, хоча стовідсотковий момент втратив Дмитро Крайовий, Роман Журба вкинув аут на Глущенко Сергія, який прострілює на ближню стійку, а Шупік Євген пробиває, воротар рятує і м*яч відскочує до Крайового , який завдає удар і знову воротар зробив блискучий сейв. Напівмоменти були у Постолатьєва, Желізняка, Андрейчікова, Шупіка, але їх ударам бракувало то сили, то точності. А під час напівмоментів, ми не отримали другого дзвіночка, а відразу отримали гол, воротар суперника вибив від воріт, Адаменко програє боротьбу на другому поверсі, а Дацюк котить м*яч позв Крікніна і відкриває рахунок. Реальних моментів у першому таймі, щоб відквитати пропущений м*яч у нас не було. Отже, на перший тайм команди пішли з перевагою в один м*яч на боці Фортуни.
Другий тайм після добрячою прочуханки і внесення корективів і в склад, і в тактику від тренера, ми розпочали грати набагато активніше і компактніше з постійними підключеннями крайніх захисників. В другому таймі особливо виділялись Постолатьєв і Шупік, які постійно загострювали гру і їм судилось стати героями матчу. Спочатку після потужного прострілу від Савчука, Шупік не встиг як слід згрупуватись і зрівняти рахунок, потім Постолатьєв виводить Шупіка віч нв віч з воротарем, але стійка зіграла на боці воротаря. Після фолу над Желізняком, Савчук з перспективного штрафного відправив м*яч вище рамки. І тут пролунав другий дзвіночок, під час контатаки суперник виходив віч на віч з Крікніним, але той ліквідував загрозу, вийшовши далеко з воріт і м*яч знову після удару від суперника летів у ворота, але тут Іван зафіксував його. Під час затяжної атаки бездоганна передача Постолатьєва знаходить Шупіка, який приймає на груди і другим дотиком спрямовує в сітку воріт зрівнюючи рахунок. І тут як кажуть *куй залізо поки воно гаряче*, ми не даючи спокою супернику продовжували атакувати, в вигідної позиції Андрейчіков з *антона* потужно пробив в аут, Воротинце після прострілу зправа влучив в суперника, простріл Савчука не зміг замкнути Постолатьєв. Під час чергової атаки, Воротинцев приймає м*яч в карному майданчику, намагаючись продавити суперника, втрачає м*яч, який вибив суперник на кілька метрів підхоплює Постолатьєв, в якого відверто пригає суперник – вирок судді жовта супернику і небезпечний штрафний. До м*яча підходить Шупік і виконую його бездоганно, пробиваючи низом в шпарину в стінці і виводячи нас вперед. Після чого ми відійшли назад, укріпивши захисні редути, суперник намагався атакувати і мав два напів моменти, перший перспективний штрафний, який виконали в стінку, а другий після передачі зі штрафного пробили головою повз ворота. Натомість ми могли збільшити перевагу, спочатку Крайовий Дмитро з меж карного майданчика запустив м*яч вище воріт, а потім Воротинцев пробив повз воротаря і ворота. Остаточний рахунок 2-1 на користь Полісся.
Дякуємо вболівальникам за підтримку.