ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Сенсаційна перемога в другому турі БЛ

Гра обіцяла бути напруженою і цікавою, безумовно всі віддавали перемогу Market Master так, як команда вже п*ятий рік бере участь у змаганнях Бізнес Ліги і минулого року вони кваліфікувались у Лігу В, а ми знову відігравали роль темної конячки.

Щодо гри, перший тайм повністю був за нами, ми переграли суперника на кожному клаптику поля, дозволивши завдати за тайм тільки два удари в рамку. Ми добре контролювали м*яч і постійно загрожували воротам суперника. Небезпечно пробивали по воротах Желізняк, Адаменко, Гарасюта, Костенко, Савчук, Журба. А на 10-й хвилині саме удар Романа Журби досяг цілі і вивів вперед, забігаючи наперед – це був переможний м*яч.

Другий тайм ми більш грали від захисту і вибігали в швидкі випади, двічі міг забити Сорокін Олексій, але йому забракло точності, були небезпечні моменти у Савчука, Журби, Костенка. Суперник грав більш активно, але відквитати гол так і не зміг тому, що побудовані захисні редути і впевнена гра голкіпера звели всі потуги суперника на нівець

Цей тур був багатий на сенсації свої матчі програли, беспосередньо в нашій групі Griffin-2 поступився УАПГ 2-3, не менш сенсаційно Говерла обіграла На Канікули, Легія поступилася Big Board, MaxTeam переграли Viatec на чолі з Листопадом.

Вітаємо з другою підряд перемогою!