ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Вдалий старт сезону!!!

Вчора в суботу 20.04  в селі Кропивня Ново Боровської громади зіграли першу офіційну гру в сезоні 2019 під егідою ЖОФФ. Як показала гра, ми дещо хвилювались і хотіли більш звичними для себе розіграшами доставити м*яч у штрафний майданчик суперника, але це вдавалося не завжди: першою причиною була відданість суперника, який боровся за кожен м*яч; другою причиною – була якість поля, яке було занадто тяжким майже без рівних клаптиків, але з калаптиками піску.

З початку першого тайму ми взяли ініціативу в свої руки і намагались її втілити в забитий м*яч, але м*яч разом з воротарем суперника не мав наміру перетнути лінію воріт, до речі воротар суперника вдало відіграв матч. В першому таймі найреальнішим моментом не скористався Шевчук після скидки Постолатьєва, на заваді став воротар суперника. Також удари по воротах завдавали Савчук, Дудар, Желізняк, але їм забракло точності. Натомість суперник не завдав жодного удару в ствір воріт і взагалі не робив труднощі для нашого кіпера.

Другий тайм нічим не відрізнявся від першого, напевне окрім одного небезпечного моменту , який створив суперник під завісу матчу. Ми знову контролювали м*яч і створювали небезпеку біля воріт суперника. Стріляли по воротах Савчук, Постолатьєв, Крайовий, Масальов, Шевчук, але їм бракувало влучності або небезпеку ліквідував воротар. Але все таки палач в нашій команді знайшовся і це був Микола Кібиш, який вколотив круглого після скидки Постолатьєва і поставив крапку у першому матчі!

Відеоогляд гри https://youtu.be/r6R-0224OYg

Дякуємо нашим вболівальникам, які подолали велику відстань, щоб підтримати команду.

Разом до майбутніх перемог!!!