ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Едуард Павлов: «Основні два завдання – стати чемпіонами області та перемогти у кубку»

З нового року нашу команду очолив Едуард Едуардович Павлов, який закінчив школу київського «Динамо», грав за команди: ДЮСШ «Динамо», «Металург» (Дніпродзержинськ), СКА (Одеса), «Шахтар» (Павлоград), «Зоря» (Луганськ), «Хазар» (Ленкорань, Азербайджан), «Касансаєць» (Касансай, Узбекистан), «Полонія» (Варшава, Польща).

Тренував команди: дитячі – ДЮСШ «Динамо», «Євробіс» Київ, «Арсенал» (усі – Київ), юнацька збірна України. Тренерська діяльність серед дорослих команд розпочалася у 2005 році – «Нафком» (Бровари), «Нива» (Тернопіль), «Металург» (Дніпродержинськ). До «Полісся» Едуард Едуардович тренував клуб із Вірменії – ФК «Єреван».

Новий керманич команди Едуард Павлов охоче погодився на невелике експрес інтерв’ю для нашого сайту.

– Едуард Едуардович, яке перше враження від ФК «Полісся» (Ставки)?

– Я був на заключній грі «Полісся» в Чемпіонаті області-2019. Після матчу познайомився з хлопцями, деяких вже знав, адже вони грали в моїх попередніх клубах.

У команди є потенціал для зростання. Є молоді та досвідчені хлопці. Такий собі «сплав» молодості і досвіду може дати позитивний результат для вирішення певних завдань.

Під час тренувального процесу побачив, що футболісти, які є в команді, повністю виконують всі мої вимоги та завдання.

– Які завдання на сезон?

– Основні два завдання – стати чемпіонами Житомирської області та перемогти у Кубку області, а в Кубку України серед аматорів – пройти якомога далі.

Поки, у рамках підготовки до вище згаданих змагань, беремо участь у Меморіалі Щанова. Все йде по запланованому графіку, без збоїв. До хлопців не маю претензій, все проходить у позитивному ключі.

– Декілька слів про етапи підготовки до сезону і враження після перших турів Щанова.

– Розпочали тренуватися з січня, тренування проходять три рази на тиждень – понеділок, середа та п’ятниця. У зв’язку з тим, що стартували на Щанова, кількість тренувань була зменшена – середа і п’ятниця. В кожній грі відпрацьовуємо певні тактичні, технічні дії, які знадобляться у чемпіонаті й кубках.

Що ж до вражень, то почнемо з другого поєдинку на Щанова, де ми перемогли «Джуніорс». Як тільки хлопці почали виконувати установку і суворо притримуватися ігрової дисципліни, відразу з’явилася картинка гри і позитивний результат. А от у першому матчі все було навпаки. Я це більше відношу до психологічного недонастрою. Першу гру сприйняли несерйозно, не було максимальної віддачі й концентрації.

Ці всі турніри дадуть зрозуміти, що потрібно підтягти під час підготовки, як у тактичному, так і в психологічному плані.

Фото SportArena

– Які позиції плануєте підсилити?

– Зараз у нас на перегляді крайні півзахисники та воротарі, також є один нападник.

– Чи знайомі Ви з командами Житомирщини?

– Ні, ніколи не зустрічався й не пересікався. Знаю лише інформацію від президента та футболістів команди.

Як вже й говорив, був лише на домашній грі «Полісся». Приємне враження справив стадіон і видно, що вболівальники люблять футбол. Люди не просто приходять «полускати насіння», а активно підтримують «Полісся», дивлять гру, переживають та коментують те, що відбувається на полі.

Пресслужба ФК «Полісся» (Ставки)