ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Сергій Карпенко – головний тренер ФК «Полісся» (Ставки)

Новим головним тренером ФК «Полісся» (Ставки) призначено Карпенка Сергія Васильовича.

Сергій Карпенко народився в Щасливому Бориспільського району. Він здійснив яскраву професійну кар’єру футболіста, вінцем якої стали прем’єрлігові виступи в охтирському «Нафтовику» та криворізькому «Кривбасі» — загалом 39 календарних зустрічей і переможний для «Кривбаса» гол у ворота київського «Динамо».

Тренувальна кар’єра Карпенка почалася в рідному краї, коли він долучився до дитячо-юнацької школи столичного клубу канонірів у Щасливому, і розцвіла турнірними тріумфами в «Авангарді» зі Бзова. Молодий наставник, один з небагатьох у столичному регіоні, має цілковите право пишатися виграшем аматорського Кубка країни. Тричі поспіль авангардівці ставали найсильнішими в столичному регіоні. Двічі хлопці з Баришівського краю виграли суперкубковий матч обласного масштабу, одного разу — обласні кубкові перегони і ще двічі перемагали на традиційних підготовчих турнірах — Меморіалах Олександра Щанова та Миколи Кирсанова.

Дев’ять командних титулів Карпенко доповнив ще й двома індивідуальними: 2017 та 2018 років іменитий творець яскравої команди-чемпіона був проголошений найкращим тренером року на Київщині, — прес-служба КОАФ.

Ми з нетерпінням чекаємо відновлення сезону. Будемо працювати, підкорювати вершини обласного футболу та рухатися в напрямку здобуття Кубку України серед аматорів!