ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Сергій Карпенко – найефективніший наставник Київщини футбольної за підсумками 2010 років

Учасники спеціального референдуму, що його організували та провели Асоціація футбольних істориків і статистиків Київської області і редакція сайту koff.org.ua, вибирали з поміж тренерів, які були проглошені переможцями традиційного фахового конкурсу й отримали іменну відзнаку, освячену безсмертним іменем легендарного Віктора Жиліна.

А при підбитті підсумків голосування, у якому взяли участь читачі сайту, журналісти та фахівці народної гри, бралися до уваги також індивідуальні та командні досягнення претендентів як у турнірах обласного масштабу, так і в офіційних національних змаганнях аматорів. Як і в усіх інших опитуваннях, респонденти мали право запропонувати й свій особистий варіант, не передбачений попереднім вибором експертів.

Найефективнішим наставником Київщини футбольної за підсумками 2010 років став головний тренер ФК «Полісся» (Ставки) Сергій Карпенко. В активі тренера найбільша кількість офіційних титулів Київщини — три чемпіонські, один кубковий та два суперкубкові, а ще — тріумф у Кубку країни серед аматорів.

Джерело КОАФ