ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Підсумки. Півзахисники (Частина 2)

Продовжуємо підбивати індивідуальну статистику виступів гравців ФК «Полісся» (Ставки) в матчах Чемпіонату та Кубку Житомирщини, а також Кубку України серед аматорів.

У фокусі – півзахисники команди. Максим Постолатьєв | Дмитро Шевчук | Владислав Мельниченко | Сергій Кучерук | Євгеній Савчук | Денис Балацький, Сергій Зуєвич, Сергій Пічугін.

Максим Постолатьєв

Капітан нашої Максим Постолатьєв, на жаль, через пошкодження, у складі «Полісся» виходив лише на один матч  – гра проти «Арсенала-ДЛГ». Проте кеп завжди був із командою та на лаві запасних підтримував «Полісся».

Дмитро Шевчук

У чемпіонаті області Дмитро провів 14 матчів, де встиг відзначитися голами у ворота «Звягеля», ФК «Бердичів» і ФК «Радовель», а в кубку області гравець зіграв 2 матчі.

У аматорському Кубку України Шевчук відіграв у всіх матчах «Полісся» – 4 поєдинки та поклав м’яч «Ниві» (Бузова). Всього 1 618 хвилин за «Полісся» у сезоні 2020 року.

Владислав Мельниченко

Один із наймолодших гравців «Полісся» 17-річний Владислав Мельниченко зіграв 8 матчів у чемпіонаті області та гру у кубку, де відзначився забитими м’ячами ФК «Радовель» і ФК «Звягель». 201 хвилина у складі «Полісся» у Влада.

Сергій Кучерчук

11 матчів і 783 хвилини у сезоні за «Полісся» на рахунку Кучерчука. Сергій протягом сезону відзначився забитим голом ФК «Радовель» і отримав попередження у кубку області.

Євгеній Савчук

У сезоні 2020 року Женя грав за «Полісся» у чемпіонаті – 3 поєдинки й переможний гол врублівській «Зорі», а в кубку області Савчук виступав у 2 матчах. Також півзахисник відіграв 2 гри у аматорському кубку. Всього 450 хвилин у сезоні-2020 за «Полісся».

Денис Балацький

По голу «Джуніорсу», «Малу», «Звягелю», ФК «Бердичів» і ФК «Радовель» забивав у сезоні-2020 наш Бала.

Всього у 2020 році  Денис відіграв 11 матчів на чемпіонат, поєдинок на кубок області та 4 гри у Кубку України серед аматорів. У хвилинному еквіваленті – 1 238 хвилин.

Сергій Зуєвич і Сергій Пічугін

Обидва гравці приєдналися до лав «Полісся» у другому колі чемпіонату Житомирської області.

На рахунку Зуєвича 7 матчів у чемпіонаті і 4 у аматорському кубку – 985 хвилин за сезон. Пічугін зіграв всього один поєдинок у чемпіонаті проти «Агролайфа», замінивши Зуєвича.

Ми у соц. мережах – Facebook та Instagram. Підписуйтесь і ставте вподобайки.