ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Поліщуки продовжують очолювати Першу лігу області та районний чемпіонат!

У надважкій серії післяматчевих пенальті «Полісся-2» (Ставки) перемагає «Звягель-2» (Нов У рамках сьомого туру COMSPEC-Першості Житомирської області з футболу ФК «Полісся-2» здобув виїзну перемогу над ФК «Керамік» (Баранівка).

COMSPEC-Першість Житомирської області з футболу. 7 тур
«Керамік» – «Полісся-2» – 0:2
Баранівка, «Україна», 19 червня
Голи: Роман Гусак, Юрій Кужіль.

У надважкій серії післяматчевих пенальті «Полісся-2» (Ставки) перемагає «Звягель-2» (Нов Вітаємо команду. Наступний матч граємо вдома проти ФСК «Іршанськ» 26 червня.

У надважкій серії післяматчевих пенальті «Полісся-2» (Ставки) перемагає «Звягель-2» (Нов Районна команда «Полісся-3» (Ставки) також виборола важливу перемогу над ФК «Титан» (Радомишль) та продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю чемпіонату.

Чемпіонат Радомишльського району з футболу. 6 тур
СК «Титан» – «Полісся-3» – 1:4
20 червня 2021 р. Радомишль – 14:00.
Голи: Духніч- 2, Гусак, Мельниченко В.

Дякуємо всім за гру, результат, підтримку на трибуні і на відстані. Наступного тижня, 27-28 червня, зіграємо матчі на виїзді проти команд, які входять до трійки кращих турнірної таблиці – Вишевичі та Мірча.

А основна команда, яка пропускала тур та грала спаринг, поступилась ФК «Шахтар». «Полісся» (Ставки) 19 червня у Щасливому провели товариський матч із донецьким «Шахтарем-U17». Спаринг закінчився із бойовим рахунком 4:2 на користь гірників. За поліщуків дублем відзначився Михайло Костенко.

ТМ
«Шахтар-U17» – «Полісся-2» – 4:2
Щасливе, 19 червня
Гол: Михайло Костенко (дубль)

Нагадаємо, що 26 червня ФК «Полісся» буде приймати ФК «Миропіль» у рамках восьмого туру чемпіонату області.