ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Рекорди від «Полісся»

Чинний бронзовий призер очолив цьогорічний турнірний караван уже з другого туру.

Аматори зі Ставків оновили клубний рекорд результативності безпосередньо на старті. І пішли далі! Сьогодні вони виграли з однозначним результатом 15:0. Це вже ціла низка нових досягнень. По-перше, так багато в одному матчі на Київщині поліщуки доти не забивали. По-друге, з різницею в 15 м’ячів у Вищій обласній лізі до «Полісся» ніхто не вигравав. По-третє, лідер обласних перегонів ніколи раніше не досягав різниці м’ячів 22-0. А по-четверте, саме гості з Житомирщини вперше в історії стали на чолі турнірного каравану — нехай і ситуативно.

Виокремився сьогодні й стрілець лідера. Дмитро Тимко відзначився шістьма влученнями. Це повторення літописного рекорду. Цікавинка, однак, інша: Тимко забив аж шість м’ячів у матчі вдруге — єдиний з-поміж усіх співрекордсменів.

А тим часом симпатики Київщини футбольної насолоджуються красою стрілецького параду. Що вибрати? Очі розбігаються! Голи Лисенка, Шапоренка, Яковенка з повітря? Осадчого, Чижикова зі штрафного! Дарди, Любка, Мачуленка з відриву?..

Доки гурмани смакують видовища, історики б’ють у дзвони: Сергій Панфілов уже на старті «відробив» відставання від Сергія Третяка — в обох тепер по 136 влучень у літописних реєстрах. «Малина» за крок од історичного рекорду!

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2023/2024. 2 ТУР