ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Перша поразка в цьому році

Це була третя гра підряд з Малом, на яку потрібно було налаштуватися серйозніше ніж на попередні дві, але ми не змогли цього зробити, чому сталось саме так, будемо розбиратися далі. І програли цю гру не логічно при повній територіальній перевазі і по кількості моментів повністю, але десь відвернулася фортуна, десь судді не хотіли бачити відвертих порушень правил, але це тільки супутні напівпричини, головна причина в цей день були саме Ми, бо не змогли і не зіграли у свій футбол. Напроти суперник після двох поразок налаштувався на гру як на останній бій і дуже хотів реабілітуватися за виліт з кубку, маючи за всю гру два напів моменти, вони реалізували один із них, коли передача розрізала правий фланг і півзахисників гостей здорво зловив м”яч і вразив дальній кут Івана Крикніна, який не зміг врятувати в цьому моменті, а в іншому він врятував, витягнувшись в струнку і відбивши м”яч. Ще до першого голу суперника мав забивати Костенко , який після удару Шупика опинився перший на добиванні, потім сам Шупик мав забивати також на добиванні після удару Полтолатьєва, але в той день воротар суперника діяв бездоганно, як на лінії воріт так і на виходах, ще в першому таймі ліквідував загрозу після дальніх пострілів Крайового молодшого.
Другий тайм ми були більш налаштовані, потрібно було відіграватися, моменти були, але ми не змогли. Вихід віч-на-віч Крайового Миколи ліквідував воротар, після удару Постолатьєва, який вже відіграв воротаря, м”яч вмніс з лінії воріт захисник, удар Шупика знайшов захисника і так постійно, суперник лягав під кожен м”яч, часто грав грубо, але суддя чомусь не давав попередження їм, натомість кожне не настільки грубе порушення з нашого боку каралось гірчичником, наприклад в першому таймі захисник суперника зупинив м”яч відверто рукою ліквідуючи вихід один в один Постолатьєва, а суддя в десяти метрах від моменту відверто проігнорував це порушення.
Це була перша поразка в цьому році, перший ляпас і хороший урок на майбутнє, адже без поразок не буває перемог…ми рухаємося далі в правильному напрямку. В цій поразці ми можемо винити тільки себе, адже ми не реалізували більше п”яти стовідсоткових моментів і забий половину з них про суддю ми і не згадували.