ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Незакономірність, але факт…..продовжуємо вчитись після поразки

Першу півфінальну гру з СК Коростень очікували всі, як вболівальникі так і граці, а також керівництво нашого клубу, щоб реально побачити свої можливості на фоні володаря кубку та чемпіона Житомирської області. На жаль ми не змогли підійти до гри в основному складі давно в лазареті Роман Журба, пред самої грою на розминці зламався Шупік Євген, а вже під час гри Андрейчіков Дмитро. Але незважаючи на ці незгоди, ми показали, що ми команда, яка здатна боротися і показувати хороший футбол із сильними суперниками. Щодо гри перший тайм ми переважали суперника як в контролі м”яча так і по моментах, з місця правого інсайда вийшов на ударну позицію Костенко Віталі, але воротар був на місці. Другий момент мав Крайовий Микола після подачі кутового суперником, підбір був за Владиславом Желізняком, який запустив Миколу по лівому фланзі, воротар вийшов на нього,а ле потім вернувся назад, а сам Крайовий замешкався з прийняттям рішення і втратив нагоду вразити ворота суперника. Під кінець тайму виник момент у Андрейчікова Дмитра, після передачі від Постолатьєва захисник зрізав м”яч на Дмитра, але той не влучив у ворота. Гол в роздягальну міг провести Віталій Костенко, який після передачі в дотик від Желізняка, обіграв захисника і смачно приклався до м”яча, але той з рикошетом від суперника просвистів над дев”яткою воріт. Суперник також мав моменти, спочатку с правого флангу на простріл відгукнувся Бондарчук, але запустив М”яч набагато вище воріт, а після штрафного удару суперником з вигідної позиції Крикнін Іван ліквідував загрозу зпіймавши м”яч.
Другий тайм розвивався за тим же сценарієм, що і перший ми більше атакували і контролювали м”яч, але пропустили після дальнього удару в середині тайму, спочатку було очевидне порушення правил на Крайовому Дмитрі, якого відверто суперник тримав за руку, якщо уважно дивитись відео, це все можна побачити, а потім супернику вдався бездоганний удар, перед яким Крикнін Іван капітулював. Після голу проведено декілька замін в нашій команді, які гру не підсилили, а навпаки послабили – питання до них, а навіщо виходити на поле якщо нема бажання віддатися задля спільного результату. Після голу розпочалось справжнє суддівське свавілля, боковий спалив два виходи один в один, на відео і стоп-кадрах це все видно, що офсайду і близько не було, тим більше наші гравці знаходились в метрі від останнього захисника, чому так треба запитати у бокового арбітра, хай поділиться своїм поглядом на моменти?

Де тут офсайд, пане боковий суддя????

Можливо тут офсайд пане боковий суддя???

Будь-яке порушення коли в нас залишався м”яч свисталось і зупинялась наша атака, навпаки коли ми фолили суддя давав супернику дальше розвивати атаку – випадковість, напевне ні, скоріше закономірність. Міг забити в другому таймі Постолатьєв після передачі Крайового, але захисник з воротарем ліквідували загрозу, далі суперник сушив гру, відверто тянув час. Що ж ця гра показала, що матч відповідь буде нажзвичайно тяжким, ми будемо грати не тільки проти хорошого суперника, а й проти ще деяких людей.
Окреме слово, щодо гостинності: оператор для відеозйомки розмістився на центральній трибуні прямо по центру воріт, для проведення якісної відеозйомки, але прийшов один з керівників СК коростень і некорректно вигнав його звідти. Ось Вам і гостинність!!!
Але після цієї гри багато, що стало зрозумілим по відношенню до нашої команди, але після цього ми стали ще сильніші.
Хлопці дякуємо за гру, все в нас попереду і велике дякую близько сорока вболівальникам, які підтримували команду подолавши довгий шлях. Разом до перемоги!!!