ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Вихід в фінал кубку Небесної Сотні

Гра відповідь з СК Коростень в рамках півфіналу Кубку Небесної Сотні обіцяв бути захоплюючим, адже одним потрібно було відквитати гандикап в один м”яч, а іншим втримати його. Незважаючи на деякі кадрові проблеми, наші хлопці знайшли в собі сили і об”єдналися в єдине ціле заради досягнення позитивного результату, на полі було видно – дійсно команду, яка працювала один за одного. Щодо гри вона була напруженою та інтригуючою з великою ігровою і територіальною перевагою на нашому боці, ми за всю гру дозволили супернику зробити лише два удари в ствір воріт, які не були небезпечними, лише один удар в другому таймі мав загрозу , але і той не влучив у ствір воріт. Натомість ми в рідних стінах, вболівальникі гнали вперед, поступово і систематично знаходили вразливі місця в захисних редутах суперників створивши масу моментів біля воріт суперника.
Після привітання команд і звучання гімну Небесної Сотні, розпочався для нас смертельний поєдинок, адже тільки перемога з прийнятним рахунком влаштовувала нас. З перших хвилин ми прибрали ініціативу в свої ноги і проводили атаку за атакою, безумовно не всі вони були небезпечними, так як суперник також вміло діяв в обороні, потрібно віддати йому належне. Перший момент був у Постолятьєва, який з лету замикав передачу Костенка, але пробив вище воріт, потім Адаменко – прострілив, Шупик – пробив, але захисник заблокував удар і перевів на кутовий, після подачі кутового Весельський виграв другий поверх і цілив в кут, але воротар в бездоганному стрибку ліквідував загрозу. ТАкож завдавали ударів по воротах суперника Желізняк Владислав, Крайовий Микола і Дмитро, Савчук Євген, але їм забракло влучності. Після затяжної атаки наприкінці тайму Савчук зробив діагональ в штрафний майданчик, Костенко виграв боротьбу і скину м”яч на Постолатьєва , який замкнув її і вивів нас вперед, а також поставив остаточний рахунок в першому таймі. Після голу ми заспокоїлись і впевнено довели гру до закінчення першого тайму.

Другий тайм також розпочався з наших атак. Перший момент виник у Костенка, який замикав дальню стійку після кутового, але не влучив в рамку. Потім Постолатьєв з вигідної позиції пробив в руки воротарю, після кількох небезпечних штрафних по черзі Крайовий і Савчук запускали м”яч вище воріт, Мав шанс подвоїти рахунок Крайовий-молодший, але пробив в захисника після того як Шупик при розіграші штрафного дотепно віддав Савчуку, той запустив м”яч на дальню стійку, яку замикав Крайовий. Самий реальний шанс мав Євген Шупик, Адаменко кину аут, Постолатьєв виграє повітря, Шупик б”є, залишаючи воротаря поза грою, але влучає в стійку, а вже на добиванні бездоганно зіграв воротар. Ми не хотіли одинадцяти метрових і все робили задля того, щоб їх не було, провели масу атак, зробили десятки подач і прострілів, але як не хотіли, вони нас самі знайшли.

Отже, протистояння воротарів Дворніна і Крикніна розпочалось, коростенці били першими і перший удар впевнено реалізував капітан, але Крикнін вгадав напрямок, але відбити не зумів. Потім Шупик впевнено переграв Дворніна і зрівняв рахунок, потім суперник вийшов вперед, але Микола Крайовий зрівняв рахунок. Тредій удар від суперника Крикнін бере, але Дмитро Крайовий поцілив в стійку, на четвертий удар в суперника підійшов Школьний і Крикнін взяв його удар, Постолатьєв впевнено виконав свою спробу і вивів вперед, п”ятий удар суперник реалізував, а крапку поставив Савчук, який розвів воротаря і м”яч по різним кутам і вивів нас в фінал кубку.

Під час всієї гри нас палко підтримували уболівальникі – низькій уклін від всього кулубу ФК Полісся!!!

 

 

#fc #polissya #stavku #fcpolissyastavku.com