ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Далекий виїзд подарував важливу перемогу

Полісся (Городниця) – Полісся (Ставки) – цю гру очікувала вся футбольна громадськість Житомирської області, адже безперечнj це був матч туру, не в обіду коростенському дербі. Всі чекали, робили гіпотези, фантазували, а дехто впевнено говорив хто вийде переможцем поліського дербі. По приїзду в Городницю, ми були дещо зивовані відвідуваністю місцевих болільників яких було дуже мало зважаючи на статус матчу і кількості населення. А ось наші вболівальникі дуже приємно здивували їх було понад 50 чоловік, які подолали біля 400 км в обидва боки і не те, що палко підтримували, а дуже гаряче і постійно надихали команду на позитивні дії. Вболівальники ФК Полісся Ви кращі!!! Команда з Вами, а Ви з командою, а разом ми єдине ціле, яке прославляє Ставецький футбол.
Повертаючись до матчу гра проходила переважно між карними майданчиками з територіальною перевагою ставчан, горничани ж намагались діяти на контрвипадах. Перший по-справжньому небезпечний момент виник біля воріт Ставчан, після подачі зі штрафного Майкл протиснув Постолатьєва і пробив вище воріт з вигідної позиції – це був єдиний по-справжньому небезпечний момент біля воріт Крикніна, надалі захист на чолі з воротарем Крикніним і четвіркою Андрейчіков-Весельський-Доронін-Савчук діяли бездоганно, а крайні захисники ще й добре вовтузили оборону суперника. Ми часто вступали у відбір круглого беспосередньо біля чужого штрафного майданчика, після пресингу від трійки Шупик-Желізняк-Крайовий-молодший, останній виходить на ударну позицію і, що сили пробиває, воротар вже не зміг допомогти супернику, але м”яч по-зрадницькі влучив у стійку. Вже під кінець тайму знову застосували високий пресинг Глущенко-Шупик-Желізняк перший віддав передачу на Андрйчікова, який бездоганною діагоналлю на на дальню стійку примусив Постолатьєва включити *режим спорт*, який головою вколотив м”яч у нижній кут і вивів нас вперед, а також відправив команди на відпочинок.
Другий тайм забігаючи наперед ми відіграли з тактичної точки зору бездоганно, суперник жодного разу не пробив в рамку воріт і створив лише один напівмомент, місля якого м”яч полетів далеко від рамки воріт. Ми грали відштовхуючись від рахунку і були близькими збільшити його, як мініму ще два рази, спочатку Желізняк вивів Шупика по місцю правого інсайда віч-на-віч з воротарем, Євген покотив круглого повз купера, але того на лінії воріт підстрахував захисник вибивши м”яч, другий момент мав Крайовий молодший, який ефектно залишив у дурнях Майкла і вийшов на ударну позицію, воротар врятував. Після цього гру впевнено було доведено до перемоги неймовірними зусиллями.
Здобули важливу перемогу разом з вболівальниками, незважаючи на багато незрозумілих дій судді.