ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Спокійний вихід в 1/4 фіналу Кубку Небесної Сотні

Гра обіцяла бути цікавою і видовищною, суперник був налаштований на перемогу, але і ми не бажали покидати поле на щиті. Зазначимо, що це був мач-відкриття на “Ставки-Арена” цього сезону в кубку області. Отже в сонячну погоду на смарагдовий газон вийшли команди, щоб перемогти.

Після свистка рефері, ми відразу показали “хто вдома господар” і взяли ініціативу в свої руки, контролюючи м”яч і поступово нащупували слабкі місця суперника. При розвитку атакуючих дій вправно працювали “крайкі” і центральні хави, які постійно розрізали і проникали в вільні зони суперника, а також навантажуючи єдиного нападника Шупика, який бездоганно діяв як на землі так і в повітрі постійно виграючи боротьбу у захисників. В перші хвилин 30 суперник майже не турбував Крикніна в рамці воріт. А ми навпаки постійно створювали небезпеку біля воріт суперника моменти для взяття воріт мали Глущенко Сергій, Шупик Євген, Крайовий Микола. Після чергової атаки, ми заробили кутовий удар, який вміло виконав Крайовий Микола на Євгена Шупика, який вбігаючи на ближню стійку вколотив м”яч в сітку і відкрив рахунок у матчі поставивши супеника вкрай тяжку ситуацію, яка і до його не була кращою. Після пропущеного голу овручани дещо взяли себе в руки і розпочали проводити свої атаки, але зиску в них не отримали. Натомість “зловили” контратаку – Доронін віддає в центр на Глущенка Сергія, який в один дотик виводить Мельниченка Дмитра один-на-один і той подвоює рахунок. Після цього у Арсенала було два хороших моменти бодай відквитати один м”яч але одного разу Крикнін показав майстерність, а в іншому випадку нападаючий суперника не влучив по м”ячу як слід. Перший тайм так і закінчився.

Другий тайм нічим особливо не запам”ятався окрім боротьби, сумбуру і декількох небезпечних моментів, в цей період було ряд замін. В другому таймі могли відзначитись Костенко і Желізняк, натомість суперник відквитав один м”яч і поставивши остаточний рахунок 2-1 на нашу користь

Тим часом паралельно в Коростені розігравалася друга путівка в четвертьфінал між тутешнім МАЛом і овогуйвинським Танкістом, перший матч між ними завершився 0-0. МАЛ переміг з рахунком 1-0. Отже в слідующому раунді схрестимо мечі з МАЛом.