ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Феєричний матч для вболівальників

Безумовно рахунок 3:3 після фінального свистка не міг не радувати вболівальників Звягеля, бойова результативна нічия повністю їх задовільнила. Для нас матч розпочався як ніколи вдало, вже на першій хвилині після передачі Андрейчікова Шупік відкрив рахунок. Але після голу з нами , щось сталось, ми не контролювали м”яч, мало вигравали підбори і грали сумбурно з нотками нервовості, декілька гравців не ввійшли в гру, а деякі попали в “запару”. Всі ці аспекти разом з хорошою грою суперника призвели до пропущених м”ячів, хоч перший м”яч спірний, м”яч відскочив до гравця, який був в офсайді і зробив крок до м”яча(відстань від гравця до кулі був не більше 3 метрів), але м”яч підхопив інший гравець і реалізував момент. Після першого голу ми так і не відійшли, а швидко пропустили другий. Після чого знайшли в собі сили відігратись хоч і з пенальті, який реалізував Крайовий Микола, а вивести вперед міг Постолатьєв Максим, який після скидки Шупіком пробив і воротар перевів м”яч в поперечку.   В кінці тайму стався не приємний момент з Крайовим Миколою, суперник з ліктя розбив йому ніс і рефері ніяк не відреагував на цей момент,  на повторі чітко видно удар.

Другий тайм ми розпочали з атак і більше часу проводили на стороні суперника, але рефері “посадив на свисток” якщо детально подивитись огляд багато моментів трактувалось не зрозуміло, і героєм другого тайму був боковий, який підняв як мінімум тричі офсайд якого і близько не було. Після очевидного подвійного фолу на Шупіку, суперник відібрав м”яч і пішов в контратаку і забив гол. Ми ринулись відіграватись і зрівняв рахунок Олег Зборовський виграв другий поверх і зрівняв рахунок. Були в нас ще моменти вийти вперед, але не змогли.

А наприкінці зустрічі в боротьбі з Воротинцевим суперник падає і завдає підлого удару по Олександру, Олександр відповів супернику, за що отрима гірчичник і тут знову суддя не розібрався, а для суперника це була б друга жовта і вилучення???

Але загалом не суддя винні в поганому результаті для нас, а ми самі, також добре і організовано зіграв суперник, але на рахунок суддів все-таки осад залишається ….

А в майбутньому на нас чекають двобої з Городницею і Коростенем і тут ми повинні показати, на що ми здатні.