ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Гіркий присмак поразки…….

Перша офіційна гра під егідою ЖОФФ у 2018 році завдала більше запитань ніж відповідей…

Отже, розпочнемо все по порядку. Команда в 1/8 фіналу Кубку Пам*яті Небесної Сотні була оновлена ФК Фортуна з Андрушівки, склад, якої поповнили багато кваліфікованих виконавців. В міжсезоння ми також зазнали серйозних змін стосовно складу. Ця гра мала показати хто більш зібраний і зіграний підійшов до офіційних матчів.

Головним суддею був Тарас Панасюк, який на хорошому рівні провів всей матч і зафіксував заслужену перемогу гостей.

В першому таймі точилася більш менш рівна гра на кожному клаптику поля, моментів було не багато, але вони періодично виникали біля обох сторін. На жаль Постолатьєв і Бляхарський не використали стовідсоткові моменти, а натомість суперник використав свій момент за допомогою нашого захисника від якого залетів м*яч в ворота, відверто кажучи суперник заслужено забив і відкрив рахунок.

Другий тайм ми розпочали більш активно, старались контролювати м*яч і атакувати, але особливого зиску не отримали, але все -таки був один момент, який ми могли реалізувати, але забракло точності. Натомість суперник грав від рахунку і дуже гостро контратакував, особливо небезпечні були Дацюк, Насімі і Литвин, які часто ставили наших захисників у незручне становище. Спочатку Дацюк при виході один в один не переграв Крикніна, наш воротар був на висоті, але після потужного удару Литвина і Іван капітулював, після чого в одній з атак поцілив у поперечину Насімі.

Хоч рахунок і був на користь суперника ми старались і намагались битись до кінця, але це був не наш день, мало , що виходило у нас, було видно проблему у непорозумінні гравців і тренеру потрібно задуматись на більш плідному відпрацюванні ігрових зв*язків.

Отже вітаємо Фортуну з перемогою, а ми будемо працювати далі, адже це перша гра в сезоні і все тільки починається.

Дякуємо за підтримку справжнім відданим вболівальникам, які разом з командою залишаються і в тяжкі часи!!!