ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

По гарячих слідах Суперкубку!!!

Двома словами – СУПЕРКУБОК НАШ!!!
До гри команди підійшли в кардинально різних настроях, суперник після вильоту з кубку області більш злим, а ми напевне в більш кращому емоційному стані. Якщо дивитись в історію зустрічей між нами: в чемпіонаті області дві нічиї і по одній перемозі, а в кубку дві перемоги на нашому боці, але це вже історія.
День гри не порадував хорошою погодою, а Новоград зустрів рясним дощем, який майже не припинявся, поле було тяжким і в*язким, але це не завадило обом командам демонструвати швидкісний і динамічний футбол.
Після стартового свистка арбітра вже було не до лірики і жартів, а на полі стартувала справжня чоловіча боротьба за трофей. Вже на другій хвилині Владислав Желізняк подає кутовий, боротьбу виграє Кужіль Юрій і переправляє м*яч на ближню стійку де найросторопнішим був Віталій Дудар – можна сказати на відмінно зіграла зв*язка центральних захисників. Після чого коростенці ринулись відігруватись, але з їх намірами не був згідний наш голкіпер, Віталій Середа, який успішно ліквідував загрози. Можна сказати гра пішла на зустрічних курсах і атаки були перспективними у обох суперників, але вже по-справжньому до кінця першого тайму небезпечними вже не були.
Другий тайм розпочався більш з атак ФК Мал, а ми відштовхуючись від рахунку грали на контратаках, забігаючи наперед ударам суперника бракувало влучності і вони створили кілька небезпечних моментів. Ми грали на контратаках, які були небезпечними в одній із них, перехопивши м*яч, круглий відскочий до генератора наших атак і руйнівника атак суперника, Клименка Павла, який адресує його в лінію атаки, де Набільський Олександр приймає, розвертається і технічно стріляє з метрів 22-25 і круглий лягає в нижній кут воріт коростенців. Вже після другого голу стало дещо простіше грати, стали більш розкутими.
А вже після фінального свистка стало зовсім просто і радісно, перший омріяний трофей завойований! Вручив Суперкубок області очільник ЖОФФ Руслан Павлюк, подякувавши за хорошу гру, професійний підхід як команди, так і вболівальників. До речі Савецька торсида повністю перекричала коростенську, яку зовсім і не було помітно. Наші вболівальникі – це справжній дванадцятий гравець і тільки разом ми йдемо до перемог.