ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Підготовка до нового сезону у розпалі

10 січня наша команда розпочала підготовку до нового футбольного сезону 2020 року. Тренування проходять тричі на тиждень – понеділок, середа та п’ятниця. Вже традиційно проводимо збори на полях Києва – Козак-Арена (синтетичне покриття) та ЦСК (з травня місяця). Граємо в Бізнес Лізі Києва та Третій лізі чемпіонату Житомира з футзалу. Далі за розкладом – участь в Меморіалах Щанова (в лютому) й Кирсанова (в березні).

Пропонуємо нашим вболівальникам детальніше дізнатися про підготовку до сезону.

Новий тренер

Новий сезон розпочинаємо з новим тренером – Едуардом Павловим. Що відомо про нашого керманича?

Едуард Едуардович Павлов – грав за команди: ДЮСШ «Динамо», «Металург» (Дніпродзержинськ), СКА (Одеса), «Шахтар» Павлоград, «Зоря» Луганськ, «Хазар» (Ленкорань, Азербайджан), «Касансаєць» (Касансай, Узбекистан), «Полонія» (Варшава, Польща).

Тренував команди: дитячі – ДЮСШ «Динамо», «Євробіс» Київ, «Арсенал» (усі – Київ), юнацька збірна України; дорослі – «Нафком» Бровари, «Княжа», «Княжа-2» (обидві зі Щасливого), тернопільська «Ниви».

Зовсім скоро очікуйте на нашому сайті інтерв’ю з коучем.

Фото sportarena

Спаринги

ФК «Полісся» (Ставки) вже зіграв два спаринги проти юніорських команд донецького «Шахтаря» U-16 й U-17 – одна перемога (3:0) і одна поразка (2:0). Звичайно ж, за планом буде ще декілька товариських поєдинків.

Бізнес ліга

У Бізнес Лізі, провівши п’ять відбіркових турів, з другої позиції вийшли до Ліги АВ. На даному етапі змагань «Полісся» має у активі лише один заліковий та вже не зможе боротися за медалі найпрестижнішої ліги А. Проте ще не все втрачено – будемо битися за тріумф у Лізі В.

Третя ліга. Чемпіонат Житомира з футзалу

Ідеальні справи у Третій лізі чемпіонату Житомира з футзалу – за чотири тури до завершення очолюємо турнірну таблицю. За 15 матчів забили майже 70 голів, а пропустили всього 22 м’ячі.

Чемпіонат, Кубок Житомирської області та Аматори

На новий сезон головне завдання – перемога у всіх турнірах та якісна підготовка футболістів. Окрім Кубку й Чемпіонату Житомирської області, як і минулого року, спробуємо свої сили в Кубку України серед аматорів.

Також «Полісся» буде пералельно виступати у районних змаганнях, де тренерський штраб зможе варіювати складом та застосовувати різні тактичні схеми для участі у вищих за рангом турнірах.

Нагадаємо, ФК «Полісся» (Ставки) у 2019 році перемогла в Суперкубку Житомирської області, потрапила до трійки кращих команд Чемпіонату області та залишила боротьбу у Кубку Житомирщини за крок до фіналу.

P. S. Відтепер чекайте більше активностей на нашому сайті й соціальних мережах. Лише «Полісся», лише перемога!