ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Двобій за вихід до фіналу: анонс матчу проти «WindRose»

У суботу, 22 лютого, о 16:55 в спорткомплексі ЦСКА м. Київ ФК «Полісся» (Ставки) зіграє матч за вихід до фіналу Бізнес Ліги «В» проти «WindRose».

Бізнес Ліга Києва підготувала невеликий анонс нашої гри за вихід до фіналу з передматчевими коментарями:

У лізі «В» з особливим інтересом очікуємо на другий матч між ФК «Полісся» і «WindRose»! Нагадаємо, що в першому півфіналі мінімально перемогли «авіатори» – 4: 3, і тепер, щоб опинитися в фіналі, «WindRose» влаштує і нічия. Однак, думається, що досягти цього буде вкрай складно, тому як «Полісся» (Ставки) віддадуть всі сили для перемоги, і в цьому можна не сумніватися.

– Наші матчі були раніше по неділях, і ми приїжджали на поєдинки однозначно втомленими, адже грали до цього по дві-три гри в інших турнірах. Що стосується майбутньої гри, то ми точно будемо свіжіші, і спробуємо дати справжній бій «WindRose» і подивимося, як вони зіграють з нами свіжими, – сказав Олег Целованський, керівник ФК «Полісся».

– Думаю так, що суперник дуже серйозно налаштований, але ми будемо грати виключно на перемогу. Не знаю яка у них буде тактика, але ми будемо намагатися контролювати гру і моменти у нас будуть, думаю заб’ємо. Але на нічию грати не будемо ні в якому разі. Незважаючи на те, що ми виграли першу гру, шанси, думаю, 50 на 50, – сказав Сергій Лунін, капітан «WindRose».

Нагадаємо, гра буде транслюватися онлайн на YouTube-каналі Бізнес Ліги. Трансляція буде доступна в день матчу в наших соц. мережах.