ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Розписали бойову нічию з «Меркурієм»

Сьогодні, 9 березня, ФК «Полісся» (Ставки) зіграли матч 1-го туру Меморіалу Кирсанова з київським «Меркурієм».

Шаленою перестрілкою і драматичним фінішним спуртом увінчався матч «Полісся» та «Меркурія» у Вишневому. Цікаво, що лік голам відкрив новобранець «Полісся» Головатенко, який на Меморіалі Щанова став найвлучнішим у складі «Меркурія». Він використав передачу Постолатьєва. А в середині другого тайму Головатенко вже виступив асистентом Панфілова. До речі, окрім Головатенка та Панфілова зіграв у «Поліссі» ще й третій екс-авангардівець Євген Ярмак. А четвертий, Балацький, вистрілив дуплетом і вивів уперед уже студентську команду. Однак на фінішний ривок сили в аматорів із Ставків таки знайшлися. Головатенко головою подовжив політ у сітку м’яча, надісланого партнером ударом із штрафного. А вже в компенсований арбітром ігровий час другого тайму Набільський взагалі зрівняв результат. У підсумку – 5:5.

«Меморіал Кирсанова розглядаємо так само як і попередні змагання. Даний турнір дасть зрозуміти, чи в правильному напрямку рухається команда. Звичайно, ми зробили висновки з півфінальної проти “Меркурія” у Щанова та сьогодні зіграли по-іншому.

“Полісся” спочатку вело в рахунку, а вже ближче до завершення гри навпаки – були у ролі наздоганяючих. За декілька хвилин до завершення матчу команда зуміла відіграти два пропущені та зрівняти рахунок. Це говорить про характер і вміння наших гравців реалізовувати свої моменти.  Відзначу, що сьогоднішня гра проти “Меркурія” була для нас дуже інформативною», – поділився головний тренер ФК «Полісся» (Ставки) Едуард Павлов.

1 тур. 9 березня, понеділок
«Полісся» (Ставки) — «Меркурій» (Київ) — 5:5
Арбітр – Владислав Кононов.
Голи: Головатенко, 7, 90, М.Крайовий, 45, Панфілов, 63, Набільський, 90+3 — Нехта, 39, Хруль, 57, Балацький, 66, 77, Ільченко, 74.

Наступний матч проведемо проти  ФК «Базис» (Кочубіївка Черкаської обл.) 14 березня. Про дату та місце поєдинку повідомимо пізніше.

Ми у соц. мережах – Facebook та Instagram. Підписуйтесь і ставте вподобайки.

Огляд гри: Пресслужба КОАФ