ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Нічия та перемога: результати матчів 4-го туру

У матчі 4-го туру Чемпіонату Житомирщини з футболу, який відбувся 11 липня, «Полісся» (Ставки) на виїзді зіграли внічию з врублівською «Зорею» – 1:1.

Єдиним забитим у нашій команді відзначився Анатолій Кучинський, який на 45 хвилині поклав гол у роздягальню, проте в другому таймі «Полісся» допустилося помилки й пропустило. На жаль, не зуміли дотиснути суперника після пропущеного та вирвати перемогу. Дякуємо всім, хто дивився наш стрім і вболівав за «Полісся». Наступний матч проведемо також на виїзді проти новоград-волинського «Звягеля».

Працюємо над собою, виправимо свої помилки і покажемо зовсім інший футбол. Згодом очікуйте коментар нашого головного тренера про результат гри з Врублівкою.

РОС-Чемпіонат Житомирської області з футболу. 4 тур, 11.07

«Арсенал-ДЛГ» (Овруч) – «Мал» (Коростень) – 0:2

«Агролайф» (Попільнянський р-н) – ФК «Бердичів» – 1:0

«Зоря» (Врублівка) – «Полісся» (Ставки) – 1:1

ФК «Радовель» – «Звягель» (Нов.-Волинський) – 0:4

У Чемпіонаті Радомишльського району «Полісся» перемагає у третьому матчі поспіль. Команда 12 липня зіграла у Котівці проти ФК «Спортинг», гра проти якого виявилася доволі непростою. Хлопці зуміли відіграти два пропущені та вирвати перемогу у матчі 4-го туру чемпіонату.

Неділя, 12 липня
4 тур ЧР. Вища ліга
«Спортинг» (Котівка) – ФК «Полісся» (Ставки) – 2:3
Голи: Кужіль, Мельниченко Д., Литвиненко (п).

Районна команда проаналізує свої дії та вже налаштовується на найважливіший матч першого кола, який відбудеться наступної неділі на виїзді, проти найпринциповішого суперника – «Лісовод-ДЮСШ» (Радомишль).

Ми у соц. мережах – Facebook та Instagram. Підписуйтесь і ставте вподобайки.

Фото: «Зоря» (Врублівка)