ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Чемпіонат Житомирщини, 7 тур: «Полісся» – ФК «Бердичів»

У суботу, 1 серпня, ФК «Полісся» (Ставки) у рамках 7-го туру Чемпіонату Житомирської області з футболу зіграє домашній поєдинок проти ФК «Бердичів».

Гра відбудеться у Ставках на «Ставки Арені» о 16:00, без глядачів. На нашому YouTube-каналі буде доступна пряма трансляція поєдинку. Заходьте та підтримуйте «Полісся» онлайн.

Наш суперник – ФК «Бердичів». Головний тренер – Ігор Зеленцов. Президент команди – Дмитро Шкляєв.

Клуб створено Виконавчим комітетом Бердичівської міської ради наприкінці 1995 року. Свої виступи клуб почав у Чемпіонаті та Кубку області із сезону 1996 року під назвою ФК «Берд». Під таким найменуванням команда відіграла Чемпіонат і Кубок області 1996 року та Кубок області 1997. З Чемпіонату області 1997 року (Чемпіонати у Житомирській області проводяться, як правило, після завершення Кубку області) і донині клуб виступає під назвою ФК «Бердичів».

Історія особистих протистоянь – 6 зустрічей та 6 перемог. Найбільша перемога у 2019 році – 8:2. Найбільше забити команді з Бердичева за всі 6 поєдинків вдалося Максиму Постолатьєву – 7 голів.

Сезон 2019
Бердичів – Полісся – 0:2
Полісся – Бердичів – 8:2
Сезон 2018
Бердичів – Полісся – 0:2
Полісся – Бердичів – 5:2
Сезон 2017
Полісся – Бердичів – 3:0
Бердичів – Полісся – 0:2

На даний момент підопічні Ігоря Зеленцова закріпилися у трійці лідерів чемпіонату області з активом у 11 очок.

Також зауважимо, що попри завершення І кола Чемпіонату Житомирщини, на ФК «Полісся» (Ставки) очікує перенесена гра 1-го туру проти ФК «Агролайф» (Попільнянський р-н). Матч відбудеться у резервний день – 8 серпня у Ставках.

Ми у соц. мережах – Facebook та Instagram. Підписуйтесь і ставте вподобайки.