ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Кубок України. «Нива» – «Полісся». Live

Вже завтра, 7 жовтня, ФК «Полісся» (Ставки) зіграє перший поєдинок 1/8 фіналу Кубку України з футболу серед аматорів проти ФК «Нива» (Бузова).

«Поліщуки» ані в товариських, ані в офіційних поєдинках раніше не зустрічалися з «бузівчанами», тому гра 7 жовтня стане першою в історії для обох команд. Матч буде проходити у селі Бузова на стадіоні «Бузова Арена» о 16:00. Як завжди пряма трансляція гри буде доступна на нашому YouTube-каналі, підписуйтесь!

Кубок України з футболу серед аматорських команд. 1/8 фіналу. Перша гра

«Нива» –  «Полісся»

07.10. 16.00. Стадіон «Бузова Арена».

Арбітр – Д. Лебедінський (Київ).

 

Інформація про суперника: ФК «Нива» (Бузова).

З вересня 2019 року президентом клубу став Ефендієв О. З. У 2020 році було побудовано свою базу та стадіон. Після 12-ти річної перерви клуб повернувся на рівень обласних змагань (кубок області). У короткі терміни у шість місяців був побудований домашній стадіон «Бузова Арена» та спортивна база в центрі села. У найближчих планах — побудова другої частини спортивної бази із спортзалом та кабінетами для відновлення футболістів.

З моменту свого існування команда виступала в першості Києво-Святошинського району, але один сезон 2008 року провела в рамках обласного чемпіонату Київської області, де виборола срібні нагороди і стала віце-чемпіоном області.

В 2020-му році до складу повернулись відомі виконавці Віталій Ємельянов та Василь Коропецький, які раніше захищали кольори «Ниви».

Також зазначимо, що у попередньому етапі «Нива» переграла коростенський «Мал».