ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Футбольний сезон повертається!

За два дні, 08 травня, обидві команди «Полісся» (Ставки) розпочинають виступи у футбольному сезоні Житомирської області 2021 року.

«Полісся» (Ставки) у першому ж турі гратиме поєдинок із минулорічним чемпіоном Житомирщини – ФК «Звягель» (Новоград-Волинський).

Матч із «Звягелем» відбудеться на Ставки Арені, яка вже зачекалася на повернення футболу, о 16:00. На нашому You-Tube каналі буде доступна пряма трансляція гри.

У рамках футбольного сезону 2020 року «поліщуки» чотири рази зустрічалися зі «звягельчанами» – поєдинки в кубку області, де на нашому рахунку виїзна поразка (0:2) і домашня перемога (3:2), а також матчі чемпіонату області, де було зафіксовано бойову нічию та домашню мінімальну перемогу «Полісся» вдома.

А ФК «Полісся-2» (Ставки) вперше в своїй історії дебютує у Першості Житомирщини серед команд Першої ліги. Дебютний поєдинок відбудеться проти другої команди «Звягеля». Наш суперник у сезоні-2020 став переможцем Першості, тому налаштування на поєдинок – дати справжній футбольний бій.

COMSPEC-Чемпіонат Житомирщини з футболу серед команд Вищої ліги. Сезон-2021

1 тур, 08 травня
«Полісся» (Ставки) – «Звягель» (Новоград-Волинський)
08 травня 2021 р. Ставки. Ставки Арена. 16:00.
ФК «Миропіль» – СК «Радовель»
«Арсенал-ДЛГ» (Овруч) – «Мал» (Коростень)
ФК «Бердичів» – «Агролайф» (Новоселиця)
«Зоря» (Романів) пропускає тур

COMSPEC-Першість Житомирщини з футболу серед команд Першої ліги. Сезон-2021

1 тур, 08 травня
«Полісся-2» (Ставки) – «Звягель-2» (Новоград-Волинський)
08 травня 2021 р. Ставки. Ставки Арена. 12:00.
«Керамік» (Баранівка) – «Оріон» (Нова Борова)
ФСК «Іршанськ» – СК «Овруч» (Овруч)
ФК «Пулини» – ФК «Радомишль»
ФК «Олевськ» пропускає тур

Також раді повідомити, що з 05 травня Житомирська область перебуває у «жовтій» карантинній зоні обмеження, що дозволяє нашим вболівальникам відвідувати матчі за участю обох команд «Полісся». Проте не забувайте дотримуватись маскового режиму, певних правил дезінфекції та соціальної дистанції.