ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Плани ФК «Полісся» (Ставки) на 2022 рік

У новому футбольному сезоні-2022 керівництвом клубу прийнято рішення щодо участі «Полісся» (Ставки) у чемпіонаті Київщини. Перехід оформлений офіційно, погоджений із обома регіональними асоціаціями та з учасниками аматорських змагань Київської області.

«Полісся» (Ставки) надалі продовжує вибудовувати чітку структуру: «Полісся» – участь у чемпіонаті Київської області; «Полісся-2» підвищився у класі та виступатиме у чемпіонаті Житомирської області; «Полісся-3» братиме участь у Першій лізі Житомирщини; ФК «Полісся-4» (Ставки) – районні турніри.

Плани ФК «Полісся» (Ставки) на сезон-2022 – участь в чемпіонаті, кубку Київської області, а також кубку України серед аматорів. Команда вже сьогодні, 11 січня, розпочне підготовку до сезону.

Перший тренувальний збір триватиме до 21 січня. Готуватимуться наші хлопці щодня на СК «Софія» с. Софіівська Борщагівка. У рамках підготовки заплановано три контрольні матчі – 14, 15 і 19 січня. Також традиційно команда братиме участь у зимових підготовчих турнірах Київщини:

– Макарова – з 22 січня по 02 лютого;
– Щанова – з 12 лютого по 06 березня;
– Кирсанова – з 12 по 30 березня.

Головний тренер ФК «Полісся» (Ставки) – відомий український футболіст, екс-тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець. До тренерського штабу керманича увійшов Микола Тищенко.

Плани ФК «Полісся-2» (Ставки), який підвищився у класі, на сезон-2022 – участь в Суперкубку, чемпіонаті та Кубку Житомирської області.

До нового сезону ФК «Полісся-2» почне готуватися з 08 лютого. Тренувальний процес хлопці проводитимуть два рази на тиждень на СК «Софія» с. Софіівська Борщагівка. У рамках підготовки клуб братиме участь в зимових підготовчих турнірах Київщини:

– Щанова з 12 лютого по 06 березня;

– Кирсанова з 12 по 30 березня.

Головний тренер команди – Ярослав Климчук. Помічник – Сергій Генюта.

Плани на сезон ФК «Полісся-3» (Ставки) – участь в першості та Кубку Житомирської області. Початок підготовки до сезону – з 27 січня. Тренувальний процес проходитиме у весняно-осінній період, щосереди на стадіоні в с. Ставки.

У рамках підготовки третя команда зіграє у зимовому підготовчому турнірі в Житомирі: «Сніжка-2022», який триватиме з 29 січня по кінець березня. Головний тренер команди – Олександр Доронін. Помічник – Тарас Дзюба.

Плани ФК «Полісся-4» (Ставки) на сезон – це участь в чемпіонаті та кубках Радомишильської ОТГ.

Початок підготовки до сезону заплановано на 06 квітня. Тренувальний процес – у весняно-осінній період, щосереди на стадіоні в с. Ставки. Головний тренер команди – Олександр Доронін. Помічник – Дзюба Тарас Григорович.