ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

КУБОК НЕБЕСНОЇ СОТНІ У НАС

28 червня в День Конституції в місті Баранівка ми зробили історичну подію –  вибороли Кубок Небесної Сотні Житомирської області в суперництві з ФК Звягель з рахунком 2 – 0.  В цей день на стадіоні було дві торсиди вболівальників одна Новоградська інша Ставецька, що приємно Ставецька торсида перекричала і святкувала перемогу разом з командою. Вболівальники постійно гнали гравців вперед і шалено підтримуючи протягом всього матчу і після нього. В цей день в Баранівці була справжня Ставецька сім”я, яка подолала від 150 до 200 кілометрів задля підтримки своєї команди, вболівальники їхали із Ставків , Радомишля, Житомира, Києва і командаїх порадувала прекрасною грою і кубком над головою. Розмовляючи з гравцями, які говорили, що грали сьогодні в наче в дома в рідних стінах, хм було надзвичайно приємно відчувати за спиною таку підтримку 12-го гравця. Шановні вболівальникі величезне дякую Вам від нас, від ФК Полісся.

Щодо гри: Перший тайм був повністю на нашому боці, у звягельчан був один момент, коли пробивали штрафний, але Іван Крикнін спіймав кулю. Натомість ми постійно тримали оборону суперника в напрузі, на вітрі атаки добре діяв Шупік, який постійно чіплявся за м”ячі і створював небезпеку біля воріт, крайні півзахисники і захисники постійно доставляли м”яч в штрафну суперника. Відкрив рахунок після подачі кутового від Миколи Крайового потужно і влучно із-за 11-метрової позначки точнісінько в дев”ятку і без шансів для воротаря Владислав Весельський – це був гол красень. Також моменти були в Глущенко Сергія, Постолатьєва Максима, Шупіка Євгена, Крайового Дмитра, але їм дещо не таланило або ж воротар був на висоті. А вже під кінець тайму звязка Крайовий-Весельський подвоюю рахунок, Микола – асистує, Владислав – реалізує. Ще могли забити і третій гол, але після подачі від Савчука не влучив у ворота Глущенко Сергій.

В другому таймі ми стали нижче зустрічати суперника адже рахунок нас повністю задовільняв, а супернику потрібно було забивати. Суперник міг відквитати один м”яч, але при виході віч на віч з Крикніним нападающий не влучив у ворота, це був найреальніший момент у звягельчан у другому таймі, безумовно були напівмоменти, але вони не носили великої небезпеки нашим воротам. У нас також були хороші моменти, Постолатьєв поцілив у стійку, прорив Дзюби зупинив воротар. Ми зуміли залишити ворота сухими і святкували перемогу.

Потім були привітання, подяка вболівальникам, підкидання тренера і президентів, коментарі після гри і фотографування.

Повний матч від СК1 https://www.youtube.com/watch?v=vnKNRe5Br2g