ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Хороший результат у Гранітному

Чергова зустріч в чемпіонаті області проходила в смт. Гранітне Малинського району на найкращому по якості полі під акомпонент дощової зливи в першому таймі.  Зустріч мала бути напруженою адже в середу в жару більше 30 градусів ми відіграли фінал кубку області і не встигли повністю відновитись, плюс дещо порушився тренувальний процес через гру посеред тижня. Натомість суперник підійшов до майже в ідеальному складі і з серйозними намірами на перемогу.

Гра розпочалась під дощову зливу, спочатку хвилин 5 м”яч в основному був в центрі поля, на хвилині 7 Адаменко пішов в прорив по правому фланзі, зробив подачу, захисники ліквідували небезпеку,  але не надовго Савчук, поборовшись відпасував на Крайового Миколу, який накрутив чотирьох гравців і невідпорно пробив майже в дев”ятку і не надавши шансів воротарю, гол відсвяткували ковзаючись по газону. Але не довго була радість забитому м”ячу, адже суперник зрівняв рахунок після помилки Весельського, який подарував м”яч супернику, після чого Влад отримав на горіхи. Пісмля обміну голами, ми більш контролювали м”яч, переводячи його з флангу на фланг,  а суперник намагався діяти на контратаках. В позиційній атаці Савчуу зліва подав, Шупік пробив, воротар врятував, на підбирання першим був Крайовий Микола, який пробив в стійку воріт. Після чогоще мали декілька небезпечних моментів , але не скористалися своїми нагодами. В другій половині першого тайму, перехопивши  м”яч під час контратаки суперника, і доставили його на Крайового Миколу, який відправив у забіг Постолатьєва Максима, а той повернув його Миколі, який прифняв і другим дотиком вивів нас вперед. Після чого гра заспокоїлась і в основному точилась в центрі поля, а вже в кунці тайму суперник міг зрівняти рахунок, але на останньому рубежі впевнено зіграй Погребицький Сергій, зробивши сейв і відправив команди на відпочинок.

На початку другого тайму дещо розслабились і суперник міг наказати, але в одному моменті нападаючий з вигідної позиції влучив у захисника, а в другому з перспективного штрафного м”яч пролетів набагато вище воріт. Після цього отримавши добряче на горіхи перемістили гру на половину поля суперника і систематично створювали моменти, могли забивати Постолатьєв, двічі Глущенко,  але їм забракло точності. Після чого відмінно зіграв наш воротар ліквідувавши вихід віч на віч, зігравши на виході. А приблизно на 75 хвилині Шупік в один дотик після передачі від Адаменка зробив рахунок комфортним і з чистою совістю пішов відпочивати. Через 5 хвилин Желізняк Владислав вивів віч на віч Глущенко Сергія і той не схибив впевнено реалізував момент і зняв всі питання щодо переможця. А в самому кінці сам Желізняк із-за меж штрафного майданчика вразив кут воріт суперника перетворивши передачу Крайового Дмитра в асист і довів рахунок до розгромного.