ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Нічийна битва у Ставках

Довгоочікувана гра, яка тримала в напрузі кожного до самого фінального свистка. Ні для кого не секрет, що команди готувалися до гри по особливому. Гра в основному точилася між штрафними майданчика в в”язкій обопільній боротьбі практично без моментів в першому таймі, можна згадати зі стану суперника удар Миколаюка із стану суперника по кронах дерев, в нас напівмомент був у Постолатьєва і двічі небезпечно прострілював Савчук з флангу, але замкнути не змогли і в зеніті тайму зі штарфного Савчук не влучив по воротах.
В другому таймі груба помилка нашого захисту призвела до виходу віч на віч суперника, який запустив м”яч у регбійні ворота. А вже потім ми дещо взяли себе в руки і розпочали створювати моменти вже в другій половині тайму. Небезпечно зі штафного пробивав Крайовий, з вигідної позиції Постолатьєв після скидки Шупіка запустив у небеса, не влучив по воротах Весельський замикаючи передачу Савчука, а потім сталась помилка арбітра, який зафіксував офсайд і відмінив гол Костенка. Але апогей гри був на останній доданій хвилині, коли Шупік замикав передачу Крайового, але не влучив з суперової позиції.
Щодо суддівства воно було більш лояльним до суперника, але в двох підряд матчах дві результативні помилки не на нашу користь чи це не забагато?
Отже, залишається три гри, три смертельні бої, три фінали і все в наших руках.