ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Радість і сум – парадокс

Безумовно радісна новина – це третє підряд чемпіонство Радомишльського району, яке здобуто впевнено і невимушено. Протягом сезону ми не зазнали жодної поразки і лише тричі зіграли в нічию. Вітаємо всіх і гравців, і вболівальників з цим тріумфом і бажаємо в подальшому не опускати планку.

Сумна новина – це те, що в чемпіонаті області не все залежить від нас, після двох нічийних результатів з командами з Коростеня ми значно погіршили шанси на чемпіонство. Але в цьому ми винні самі, беззуба і ненадійна гра з СК Коростенем як в нападі так і особливо в захисті, емоційно незаряджені, окремі особистості наїлися футболом і вже немають тієї свіжості, адже вони хочуть грати скрісь і на райони, і в якихось турнірах і в чемпіонаті *двір на двір*, в декого немає бажання….. все це відображається на результаті. Так проявили характер відіграли два м*ячі. хоча мали впевнено виграти – ось і парадокс.

А на гру з Малом приїхали пригнічені і спустошені, та і на дуже тяжкому, в*язкому і мокрому полі не змогли знайти сил, тих емоцій, які мають бути присутніми на футбольному полі і зламати хід гри і знову нічия.

Після ігор з Корестенем потрібно задуматись: Чи хочеш ти щось зробити? Чи є сили? Чи є бажання? – якщо цього нема поступись місцем іншому у кого все це є.