ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

Підсумки. Півзахисники (Частина 1)

Продовжуємо підбивати індивідуальну статистику виступів гравців ФК «Полісся» (Ставки) в матчах Чемпіонату та Кубку Житомирщини, а також Кубку України серед аматорів.

У фокусі – півзахисники команди. Павло Клименко | Дмитро Крайовий | Владислав Желізняк | Микола Крайовий | Анатолій Кучинський | Андрій Головатенко.

Павло Клименко

Цього сезону півзахисник відіграв 11 матчів у чемпіонаті, де отримав 1 жовту картку. У кубку області Павло зіграв 2 поєдинки, в аматорському кубку – 4 гри (3 жовті).

Всього за сезон Клименко відіграв 1 294 хвилини.

Дмитро Крайовий

13 поєдинків на рахунку Дмитра у сезоні-2020 на чемпіонат області (2 попередження), у кубку області – 2 гри, а в аматорському – матч.

Всього 321 зіграна хвилина впродовж сезону.

Владислав Желізняк

У 2020 році Владислав провів 7 ігор у чемпіонаті, 2 матчі – кубок області та гра у Кубку України серед аматорів.

Відіграв сезон-2020 півзахисник без попереджень, відзначився забитим голом у воротах ФК «Бердичів», всього 266 хвилин за «Полісся» у сезоні.

Микола Крайовий

Віце-капітан «Полісся» у 2020-му зіграв 9 поєдинків у чемпіонаті – попередження і вилучення, 2 матчі – кубок області, а також гра на аматори. Майже 900 хвилин Микола провів за «Полісся».

На жаль, у матчі Кубку України серед аматорів проти «Джуніорса» гравець отримав травму, а згодом був прооперований. На даний момент півзахисник займається із реабілітологом. Давайте побажаємо скорішого одужання нашому Миколі!

Анатолій Кучинський

На рахунку Анатолія 10 ігор у чемпіонаті, у яких гравець відзначався голами «Арсеналу-ДЛГ», «Зорі», «Малу», Бердичеву та Радовелю, а також впродовж сезону Кучинський отримав 4 гірчичники.

У кубку області півзахисник провів 2 матчі, у аматорському кубку – 3 гри. Всього за «Полісся» у сезоні-2020 Анатолій відіграв 915 хвилин.

Андрій Головатенко

Андрій став кращим бомбардиром команди у сезоні 2020 року і став другим в області за кількістю забитих м’ячів – 8 голів у 10 матчах. Найбільше Головатенку вдалося відзначитися у воротах ФК «Радовель» – покер, також Андрій записав на свій рахунок дубль у грі з «Арсеналом-ДЛГ».

У Кубку України серед аматорів півзахисник провів 4 поєдинки, де отримав 1 жовту. 1 312 зіграних хвилин за «Полісся» у сезоні.

Ми у соц. мережах – Facebook та Instagram. Підписуйтесь і ставте вподобайки.