ФК «Полісся» Ставки

Офіційний сайт

ПЕРЕМОГА ЗА ВСІМА СТАТТЯМИ

В суботу 08.07 о 17-00 ми приймали непоступливий ФК Бердичів. В цей день погода сприяла футбольному спектаклю, який подарували нам команди, а особливо ФК Полісся,  так як гра точилася в основному на половині поля бердичівлян, які не спромоглися створити жодного по-справжньому небезпечного момента. Натомість ми створили цих моментів багато, пробивали і з близької, і з дальньої дистанції, і головою але реалізували тільки три.

Перші хвилин десять точилась боротьба в центрі поля,  а потім наші хлопці поступово заволоділи ініціативою і розпочали атакувати, наступаючи по всіх фронтах, постійні подачі з флангів тримали в напрузі захисників і воротаря. Після прориву по лівій бровці Андрейчіков подав на дальню стійку – Постолатьєв пробив – воротар парирував. З дальньої дистанції небезпечно пробивав Крайовий молодший, Желізняк після навісу Крайового старшого,  але їм забракло влучності. Під кінець першого тайму, дотепний черпачок від Крайового молодшого знайшов Желізняка, який скинув м”яч у вільну зону, з якої Постолатьєв вколотив в сітку і відправив команди відпочивати.

Другий тайм подарував більш цікавий і динамічний футбол. Після флангової передачі від Савчука, Крайовий молодший мав подвоїти рахунок, але як слід не влучив по м”ячу. Також постійно в штрафну нарізали м”ячі крайні захисники і півзахистики: Савчук з Андрейчіковим зліва, Адаменко і Постолатьєв справа, під час одного з проривів Адаменко пробігши метрів 50 ледь не закинув м”яч за шиворіт воротарю, але м”яч оминув рамку воріт. Після виконання штрафного бердичівлянами, Адаменко перехоплює м”яч і віддає Крайовому молодшому, який відразу в дотик кидає в прорив Шупіка, Євген виграє забіг у захисника і виходить один на один з воротарем, але захисник в відвертому прижку зносить Євгена, вирок судді 11-метровий і тільки жовта картка, рішення неоднозначне. До м”яча підійшов Крайовий молодший і впевнено розвів м”яч і воротаря, подвоївши рахунок і повністю заспокоїв гру. Через декілька хвилин Крайовий молодший подає кутовий на ближню стійку, звідки Андрейчіков Дмитро переправляє м”яч на дальню,  а там знову Постолатьє вколочує його в сітку воріт і доводить рахунок до розгромного. А вже непристойним рахунок міг зробити Желізняк, після скидки Постолатьєва з-за меж штрафного майданчика влучив у стійку.

Ми отримали важливу перемогу і рухаємося далі.

Дякуємо вболівальникам за підтримку.